Q for Skin

Så slipper du statiskt hår

Får du också “maskros-hår” nu när det blir torrare och kallare ute? Du vet när håret blir statiskt och ställer sig likt en överblommad maskros varje gång man drar en tröja över huvudet eller sätter på sig jackan. Inte så kul alla gånger… Såklart vill jag tipsa om mitt och mina döttrars knep!

Det heter Nourishing Shampoo! Detta schampo, vill jag bara nämna är framtagit med hjälp av frisörer och skickliga kemister med ett brett miljötänk, vilket ger ett schampo som är bra både för människa, djur och miljö. Viktigt tycker vi!

De milda tvätt-tensiderna kommer utav kokos, vilket bidrar till att din naturliga fettsyramantel finns kvar i hårbotten och din skalp slipper producera talg för att kompensera, detta leder till att även om du vill tvätta håret varje dag så torkar du inte ut håret så det blir “fetare” och “fetare”.

Ett schampo som innehåller lite svartvinbärsfröolja ger stadga åt typiskt nordiskt, flygit hår. Läggar man sen till deras Conditioner så mår håret toppen och man kan njuta av vintern utan “maskros-looken”.

Lycka till!

Kram Malin.

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *