Serum

Silkeslent hår helt utan tillsatser

Nu när luften är torr och kall ute speglar det sig lätt i ditt hår, och ett tips är att använda C/O Gerds hårserum som motverkar frissigt och torrt hår. Nedan berättar vi mer om denna produkt, så läs vidare!

B2 Hair Serum är ett ekologiskt leave-in hårserum fullt med bland annat blåbärsfröolja och silke som återfuktar och ger lyster till ditt hår. Det känns mjukt och återfuktande utan att det känns som att håret tyngs ner. Det är ett väldigt lätt serum som inte kladdar när man har det i håret, och man känner verkligen att det går in och vårdar på djupet. Du kan applicera serumet i både torrt och fuktigt hår, och du behöver inte alls mycket då produkten är väldigt dryg. Vi älskar det!

Serum

Serumet har olika egenskaper i olika hårtyper men det funkar till alla, oavsett om du har torrt, frissigt eller glansigt hår. Man kan verkligen säga att serumet är en multiprodukt då det reparerar kluvna toppar, återfuktar på djupet, motverkar frissighet och ger en viss basstadga i håret, plus att det kan användas som en stylingprodukt i torrt hår.

I fuktigt hår: Applicera en liten mängd i topparna/längderna innan du kammar håret.

I torrt hår: Applicera i topparna/längderna för extra lyster eller för lätt stylingeffekt. Skall ej sköljas ur!

Serum

Så ni som känner att erat hår är torrt och frissigt och behöver en extra boost så här in på hösten, då är serumet verkligen något för dig! Du hittar det HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *