Feed Your Ends Yarok

Spara tid med effektivt värmeskydd till håret

Om du vill vara effektiv och spara tid på morgonen – då är Feed Your Ends från Yarok ett hett tips. Det är ett multifunktionellt spray för ditt hår. Det fungerar som ett leave-in balsam samt värmeskydd. Så praktiskt!


naturlig hårvård - YarokAlla kan säkert känna igen sig med att stressa på morgonen innan jobb eller skola. Ett superbra tips för att göra din hårrutin smidigare är att använda Feed Your Ends från Yarok. Om du stylar ditt hår så är det viktigt att använda värmeskydd för att spara på håret och skydda det från din plattång eller locktång. Detta spray fungerar både som leave-in balsam och värmeskydd, och eftersom det är den leave-in produkt så kan du enkelt spraya det i håret när du duschat på kvällen. Då är håret redan skyddat och redo för styling på morgonen. Att det dessutom fungerar som ett balsam-spray är en stor bonus då det gör håret mjukt, glansigt och fint. Du behöver alltså inte fixa med det på morgonen heller då det redan är fixat kvällen innan.

Jag äter även Bobby’s Superhair vilket ger mitt hår styrka och ger håret bättre förutsättningar för att håret ska växa bra. Inte bara det, mina naglar har blivit starka och friska sedan jag började med dessa kapslar. bobbys superhair - längre hår

Jag gillar när mitt hår ser fräscht och friskt ut, och jag tycker verkligen att Feed Your Ends och Bobby’s Superhair bidrar till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *