ekologisk hudvård - Rosenserien

Därför är fukt viktig för din hy

För att ta hand om din hy är det viktigt att använda hudvård som ger mycket fukt. Det är nämligen fukten i din hud som påverkar hur den känns, ser ut och hur bra den klarar av att stå emot yttre påfrestningar. Därför är det logiskt att en torr hud blir skör, mer ömtålig och lättare att skada. Se därför till att hjälpa huden på bästa sätt! Här är exempel på hur du gör det med ekologisk hudvård med ingredienser som aloe vera gelé och vegetabiliska oljor. Bra innehåll och underbara dofter!

Att tillföra fukt till huden är också det viktigaste för att behålla den mjuk och elastisk och bra för att förebygga för tidigt åldrande. Med åren blir nämligen huden liksom övriga delar av kroppen torrare. Därför är det viktigt att tillsätta fukt och att även hjälpa huden att binda fukten. Rosenseriens milda och ljuvligt doftande hudvård är framtagen för att tillföra mycket fukt, ge näring och ny energi anpassat för olika hudtyper. Här hittar du allt från ansiktsvatten, rengöring, serum och olika ansiktskrämer.ekologisk hudvård - RosenserienAlla olika produkter har sin viktiga roll i din hudvårdsrutin. Om jag ska gå igenom snabbt så är en enkel förklaring att ansiktsrengöring tar bort orenheter, peeling avlägsnar döda hudceller, ansiktsvatten normaliserar hudens pH-värde, serum tränger djupt ner i huden och ger näring och anisktskrämen tillför fukt. Sen får du inte glömma den viktiga ögonkrämen! Ögonkrämen är komponerad just för den tunna känsliga huden närmast ögat. Huden närmast ögat är mycket tunnare än övrig hud, den är även känsligare för att snabbt kunna reagera för att skydda ögat. En vanlig ansiktskräm är oftast för kraftig för partiet närmast ögat och därför rekommenderas där Rosenseriens Eye Cream som är gjord just för detta känsliga parti. ekologisk hudvård - RosenserienÖgonkräm är en superviktig produkt då det är runt ögonen som man får de första ålderstecknen. En ögonkräm reducerar inte bara ålderstecken utan den återfuktar, stramar upp, minskar svullnad samt mörka ringar kring ögonen. Applicera den med avslappnade fingrar längs benet i ögonhålan.

När det gäller ansiktskräm bör du välja en som passar din hudtyp. Rosenserien har fyra olika fuktgivande ansiktskrämer som riktar in sig på  känslig/torr, normal/torr, normal/fet och anti-rynkkräm. Komplettera med nattkräm för extra fukt och näring. ekologisk hudvård - RosenserienSen får vi ju inte glömma läpparna! Här är huden extra tunn och Rosenseriens cerat skyddar dina läppar effektivt samt ger näring och mjukar upp utan att skapa smörjberoende. Innehåller karnaubavax som skyddar mot väder och vind och bevarar värme och fukt. Kan även användas på torr, narig hud runt munnen. ekologisk hudvård - RosenserienDet är också viktigt för huden att få i sig tillräckligt med vätska. Att dricka mycket vatten är bra för din hud!

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *