örtvatten - maria åkerberg

Välbekant doft av apelsinblommor

Sommaren går mot sitt slut men september kan fortfarande bjuda på varma sköna dagar så det är bara att passa på att njuta. Jag hör till dem som gillar hösten med alla vackra färger i naturen, frisk hög luft och krypa-upp i soffan dagar är allt mysigt. Visst är det härligt med alla dessa kontraster vi har med alla årstiderna i vårt fina land.

Jag har, som så många andra, en inglasad altan där jag gillar att sitta och njuta och förlänga sommarårstiden. Ännu mysigare blir det av alla grönsaksplantor som omringar delar av väggarna. En och annan minigurka har det blivit och nu väntar jag in paprikorna som håller på att mogna.  örtvatten - maria åkerbergEn ny växt jag köpte i år var detta söta apelsinträd som prytt ena hörnet av altanen. Det jag inte tänkte på var att den senare skulle börja blomma rejält, så när jag för några veckor sedan kom ut på altanen och kände en välbekant doft, kunde jag först inte komma på var jag känt doften innan. Sen slog det mig att det är ju extrakt av apelsinblommor i Neroli ansiktsvatten från Maria Åkerberg och jag kan säga att det doftar helt underbart på min altan just nu! Sommardofterna håller i sig! örtvatten - maria åkerbergMedans jag doftar på apelsinträdet hör jag ett knaprande ljud bakom mig. örtvatten - maria åkerbergMin hund Doris ser dock helt oskyldig ut när hon provsmakat gurkan i smyg.

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *