Förkylning

Våra 3 bästa förkylningstips!

Visst är det lätt att åka på den retsamma sommarförkylningen, allra helst under semestern… Det blir mycket bad, lite mindre näringsrik kost och vips så var förkylningen tillbaka igen. Trist men sant! I dagens blogginlägg tipsar vi om våra bästa knep för att bli av med detta tråkiga tillstånd.

Förkylning

Immun Balans – Genom att äta ImmunBalans varje dag ger du ditt immunsystem ett försprång i kampen mot patogener. Patogener är ett samlingsnamn för alla levande smittämnen såsom bakterier, virus, svampar och parasiter som kan göra oss människor sjuka. Många patogener bär på ofarliga kolhydrater av typen betaglukaner, som inte kan brytas ner av matsmältningssystemet. Därför har vårt immunsystem under mänsklighetens historia lärt sig att känna igen betaglukaner som varningsflaggor. Denna försvarsmekanism utnyttjas av ImmunStark som innehåller en patenterad betaglukan från bagerijäst (Wellmune®). Det gör att immunsystemet aktiveras och står redo att hantera patogener när du tar dessa kapslar.

Citronvatten – Citron är antiseptiskt och verkar sammandragande. Svullnaden i svalg och näsa avtar med hjälp av fruktens saft och skal. Citron är dessutom laddad med C-vitamin, som boostar immunförsvaret. Pressa färsk citronaft och blanda med vatten eller häll vatten i en kanna och skär ner ekologiska citronklyftor som du sedan kan ha i kylskået och sippa på under hela dagen.

Super Vitalis – Min nya favorit! En riktig näringsboost som innehåller hur mycket vitaminer, mineraler, frukter, grönsaker, bär, alger och örter som helst. Jag tar 1 msk per dag som en shot på morgonen. Ett tips är att skaka flaskan ordentligt innan användning. Den går också utmärkt att späda ut med vatten.

En kur med dessa tre och förkylningen försvinner på ett kick! Prova du också (:

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *