Rengöring

Vi listar 5 ansiktsrengöringar för känslig hy

Har du känslig hy och letar efter en skonsam men effektiv rengöring? Vill du att den dessutom ska vara naturlig och ekologisk? Se hit! Nedan listar vi fem av våra snällaste ansiktsrengöringar.

Rengöring

Sensitive Cleanser, Esse Probiotic Skincare –

En pH-balanserade rengöringskräm är utformad för att minimera irritationen vid känslig hy, samtidigt som den effektivt tar bort smink. Supermilda ekologiska ingredienser gör att huden håller sig mjuk och lugn. Liksom de övriga produkterna i Esse Sensitive-serien är syftet med denna produkt att minimera risken för allergiska reaktioner.

Cleansing Milk, Q for Skin –

En effektiv men snäll rengöringsmjölk för ansiktet. Eftersom den är så pass skonsam kan den även användas som en makeup-remover. Den är återfettande och balanserar hudens fuktighet och är fri från doftämnen och peg-oljorparabener.

Foaming Wash Gentle, Maria Åkerberg –

Denna ansiktsrengöring tar bort smink utan problem. Den löddrar men ändå är mild för huden så man slipper den där stramande känslan efter tvätt. En skonsam rengöring baserad på rengörande ingredienser från bland annat majs och kokos (använder du icke-naturligt smink bör du lägga till Precleansing Oil Gentle för att få bort allt ordentligt).

Almond Soothing Cleansing Lotion, Weleda – 

En extra mild och krämig rengöringslotion för känslig hud som skonsamt avlägsnar orenheter och makeup, samtidigt som hudens naturliga balans bevaras. Med noggrant utvalda naturliga ingredienser såsom ekologisk mandelolja och plommonkärnolja vårdas huden under rengöringen och blir optimalt förberedd för efterföljande produkter. Den är parfymfri och behöver inte följas upp av ett ansiktsvatten.

Soothing Cleansing Milk, Dr. Hauschka –

Soothing Cleansing Milk är en skonsam rengöring för alla hudtyper. Den rengör huden milt och skonsamt utan tensider. Vid känslig hy kan den användas på morgonen och kvällen som en rengörande basvård. Den förbereder huden inför ansiktsvatten och skyddande dagcreme. Sammansättningen av getväppling, jojoba och mandelolja bibehåller hudens fett och fuktbalans och huden känns smidig och len. Fungerar även som makeup-borttagning för alla hudtyper.

Rengöring

Du hittar dem alla på vår hemsida, klicka HÄR för att komma dit ♥

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *