Packning

Vi tänker på miljön när vi packar!

När du beställer varor på nätet, tänker du då på vilka kartonger som använts? Vad det är för fyllnadsmaterial? Om paketet innehåller onödig plast? Om inte vill vi att du i fortsättningen uppmärksammar detta! Hos oss på PiggaButiken kan du vara säker på att vi packar miljövänligt!

Den senaste tiden har det uppmärksammats att paket som kommer från webbutiker packas med onödigt mycket fyllnadsmaterial (oftast plast), i alldeles för stora kartonger som också tar större plats i lastbilarna som kör ut paketen från posten.

Vi på PiggaButiken vill inte bidra med detta! Det vi gör för att packa miljövänligt är att vi använder mer miljövänliga kartonger och kuvert som är FSC Certifierade. När vi behöver fylla ut ditt paket för att produkterna ska ligga skyddade använder vi naturfärgat papper. Plast kan förekomma i ditt paket om vi måste skydda din vara extra mycket, men då återanvänder vi plast som kommit i andra paket till oss från olika leverantörer. På så sätt bidrar vi inte till plastkonsumtionen!

Packning

Vi tänker även på vilka kartonger vi använder och försöker hela tiden att komprimera produkterna så att de ska få plats i så små paket som möjligt. Detta är dels för att slippa onödigt fyllnadsmaterial och så att fler paket går in i lastbilarna som kör ut paketen.

Vi vill tacka er än en gång för att ni väljer att handla hos oss! Vi önskar också att ni återanvänder eller återvinner både papper och plast som ni får med i era beställningar. Tillsammans lyckas vi skapa en mindre miljöpåverkan och ett mer medvetet tänk. Tack ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *