PiggaPodden

Avsnitt 5 av PiggaPodden – Stress och hur du hanterar den!

I det här avsnittet pratar Katarina och Malin om ett ämne som troligtvis berör många. Stress, brist på energi och för lite tid för återhämtning är igenkännande faktorer som alltför många berörs av i vårt samhälle idag. Hur gör du för att hitta balansen? Dagens avsnitt är sponsrat av KSM 66 och L-Argiplex, tack snälla ni. Nu kör vi!

Lyssna på avsnittet här:

Spotify

iTunes

Acast

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Det finns såklart inte ett svar som passar alla, det viktigaste är att uppmärksamma vad just din kropp mår bäst av. Att prioritera och omprioritera är nog inte det lättaste för de flesta. Sätta sig själv i första rummet och inte det sista borde vara en självklarhet. Dessvärre är det inte så verkligheten ser ut idag för flertalet. Malin berättar vad som händer rent fysiskt med oss vid stress och vad våra hjärnor är kapabla till kopplat till vårt ursprung sedan långt tillbaka i mänskligheten. Katarina ger tips på återhämtning så som andningsövningar och meditationstips och vad som händer med våra hjärnor när vi utövar dessa.

Produkter vi pratar om i podden är KSM 66 som är ett ashwagandha extrakt, en adaptogen. Vad är då detta och hur kan det hjälpa vår kropp att “stressa ner”? Lyssna på när Malin berättar mer om KSM 66. L-Argiplex pratar vi också om som bidrar till att stärka kroppen vid energibrist som stress medför samt att öka sexlusten. Malin förklarar mer om dessa kosttillskott i slutet av podden så missa inte det!

PiggaPodden

Hur du gör en effektiv andningsövning hittar du HÄR. Du får även tips på örter och näringsämnen som är bra att ha koll på vid långvarig stress och som kan hjälpa dig att återhämtas effektivare och få mer stabilitet. Glöm dock inte bort att din egna tid du ger till dig själv är den viktigaste!

Kram från oss ♥

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *