Svartvinbärskaplsar

Tips för dig med torr vinterhud

Nu är våren här och med den följer underbara stunder utomhus i solen. Fantastiskt, eller hur? Men tänk på att ta hand om din hud nu när den är vintertrött och extra känslig. Här är en rekommendation för dig som känner dig torr i huden!

Svartvinbärskaplsar1

Vi rekommenderar att man stöttar och stärker huden både inifrån och utifrån. Svartvinbärsfröoljan från Q for Skin är otroligt bra för detta! Smörj huden inifrån med Svartvinbärskapslar som innehåller lättupptagliga byggstenar och har ett högt näringsupptag, till och med för känsliga magar och små barn. De passar alla! Produkter som Svartvinbärskapslar kan vara en bra grund för att hjälpa dig inifrån. Men vad ska du då använda på utsidan av kroppen för att undvika torr och skör hud?

Svartvinbärsserien

Nourishing Oil är en mild universalolja som återfuktar och skyddar din hud och kan användas på hela kroppen, i ansikte, hårbotten, underliv, näsa och örongångar. Den doftar naturligt gott av äpple och honung. Är du känslig mot doftämnen kan du istället välja Blackcurrent Oil som är helt oparfymerad.

Det kan även vara härligt att ha en kräm att smörja in sin kropp med efter en varm och skön dusch. Quick Repair Cream är en parfymfri universalskräm som passar alla hudtyper. Den är fett- och fuktbalanserande, mjukgörande och smidig för dig som vill ha en kräm för både kropp och ansikte. Allt i ett så att säga!

Möt våren med en starkare, smidigare och mjukare hudkostym!

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *