Kall chiagröt Kokosnötskål

Recept på kall chiagröt med hallon och nötter

Har du också tröttnat på varm havregrynsgröt nu när värmen är här? Det finns ett annat alternativ som är lika mättande och gott. Här är en smakfull variant av kall chiagröt som är superlätt att göra. Nedan har du receptet, smaklig frulle!

Kall chiagröt Kokosnötskål

Ingredienser: 1 banan, 2 dl växtdryck, 2 msk chiafrön från Superfruit, kanel, kardemumma, 1 liten nypa himalayasalt, 1-2 dl havregryn, 1 näve boveteflingor (finns i den glutenfria hyllan), 1 msk kokosflingor, några hallon, lite cashewnötter och en näve russin.

Mosa en banan tillsammans med valfri växtdryck (jag använde mandeldryck) och chiafrön. Tillsätt kryddor som kanel, kardemumman och en liten nypa himalayasalt. Blanda nu i havregryn tills du blir nöjd med konsistensen och sedan är det bara gå all in med toppingen. Jag använde boveteflingor, kokosflingor, hallon, cashewnötter och russin. Om du vill få till en riktigt härlig frukost- eller matbild gör kokosskålarna från Coconutbowls det mesta av jobbet, du hittar dem på vår webbutik genom att klicka HÄR.

♥ Hoppas det smakar! ♥

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *