Bobbys

Så får du ett tjockare och friskare hår – Inifrån och ut!

Strävar du efter ett friskt, mjukt och glänsande hårsvall? Klicka då hem kostillskottet Bobby’s Superhair och tillgodose din kropp med vitaminer och mineraler som ditt hår behöver för att växa optimalt. Håret växer inifrån och ut, därför måste du ge din insida rätt förutsättningar för att ett nytt och starkare hår ska kunna växa fram. Hur funkar det då? Fortsätt läs så förklarar vi mer!

Bobbys

Det är faktiskt väldigt logiskt när man tänker på det. Det du ser av håret är inte levande, den inre strukturen kan därför inte påverkas utifrån. Hårets tillväxt är alltså beroende av näring som når hårroten inifrån. Det vi äter blir till byggstenar, vilket menas med att om du äter en näringsfattig kost så kommer ditt hår förmodligen inte växa som tusan av sig självt. Därför bör du tillsätta dessa kapslar som innehåller de nyttigheter som ditt hår vill ha och behöver för att växa optimalt. Ge dem en chans du också! Klicka dig vidare HÄR för att komma till dem på hemsidan.

När du påbörjat denna hårkur är det även bra att tänka på vilka produkter du använder till håret. Skippa de allra billigaste produkterna i mataffären och köp naturliga hårvårdsprodukter istället. De är både bättre för dig och för vår miljö! Testa till exempel c/o Gerds Schampo och Balsam samt en av deras bästsäljare: B2 Hair Serum. Ett fantastiskt bra hårserum! Vill du läsa mer om det kan du klicka dig vidare HÄR.

Stort lycka till!

Kram Frida

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *