#16piggaveckor

#16piggaveckor – Höstens härligaste hälsoutmaning

Vill du må bättre på 16 veckor? Få inspiration att förändra din vardag med små steg? Mår du redan ditt bästa och vill inspirera andra? Då är #16piggaveckor något för dig! Det enda du behöver göra är att följa oss på sociala medier och ta del av ny spännande inspiration varje vecka.

Just nu florerar det många olika hälsoutmaningar omkring oss. Även vi är sugna på ett nytt projekt denna höst! Därför har vi skapat #16piggaveckor. Vi vill hjälpa dig att hitta goda vanor som håller i längden. #16piggaveckor är ett koncept som ska bidra till hälsa, kunskap, välmående och medvetenhet. Varje måndag kommer vi att presentera veckans tema på vår Instagram, Facebook och Blogg, start 7/9. Vi kommer att dela med oss av inspiration under veckan och detta sker främst på vår Instagram @piggabutiken där vi använder hashtaggen #16piggaveckor.

Såklart vill vi att just du ska haka på oss och dela din upplevelse under dessa 16 veckor! Självklart är detta helt kostnadsfritt. Hjälp oss att sprida hashtaggen #16piggaveckor på dina sociala kanaler så att ännu fler blir inspirerade att förändra små saker i vardagen som bidrar till bättre hälsa. Tagga även @piggabutiken i dina sociala kanaler så att fler får kännedom om vad #16piggaveckor är för något.

Häng på oss och gör hösten 2020 till din allra bästa!

Publicerat av

Pigga-Karin

Hälsorådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *