Te

5 teer för bättre maghälsa!

Trevlig måndag kära vänner! Denna morgon delar vi med oss av ett höstigt och mysigt inlägg på fem teer för bästa matsmältning samt teer som kan främja kroppens egna reningsprocess. Ni hittar dem nedan!

Te

1. Pukka After Dinner är ett te som hjälper dig att smälta maten du ätit. Ett utmärkt alternativ för dig som vill dricka en kopp te efter middagen.

Te

2. Pukka Cleanse är ett te speciellt utformat för en hälsosam hud full av lyster med sina renande örter. Nässelbladen och maskrosroten agerar renande och näringsgivande medan fänkålsfröna och pepparmyntabladen ger teet en mjuk och söt smak. Aloe vera och lakritsroten ger en uppfriskande smak.

Te

3. Pukka Revitalise är en kryddig teblandning som ger energi och värme samt verkar för en bibehållen matsmältning. Smakar gott av kanel och kardemumma!

Te

4. YogiTea Detox with Lemon  – Te med en utrensande och renande effekt med hint av citron. Detta te innehåller maskros, citrongräs och lakrits, enligt ayurvediskt recept och smaker friskt.

Te

5.  YogiTea Detox är ett te med örter samt kryddor för en utrensande och välgörande effekt med hint av lakrits. Yogi Tea är nyttigt för människans hela system. Varje ingrediens är både en krydda och samtidigt en hjälp för kroppen efter principen i Ayurvedisk medicin.

Dessa 5 sorter hjälper dig och din maghäsla att finna balans, så välj det te som passar dig bäst i smak och egenskap ♥

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *