Dr. Sannas näringspulver

Så får du i dig mer näring – Snabbt, enkelt och gott!

Att äta fem stora nävar frukt och grönt varje dag som dessutom ska vara ekologiskt odlat, kan ta mycket tid i vardagen och kosta en hel del pengar. Tur är då att det finns koncentrerade näringspulver att komplettera sin kost med. Ett smidigt sätt att ge din kropp och din hud den näring den förtjänar!

Alla Dr. Sannas Rawfoodpulver innehåller noga utvalda ekologiska ingredienser från jordens alla hörn. Som sagt är detta ett enkelt och snabbt sätt att få i dig mer bär, örter, frukter och grönsaker. För maximalt bevarande av enzymer, näring, vitaminer och mineraler är alla ingredienser råtorkade vid max 40 grader.

Dr Sannas Kärleksblandning innehåller Nypon, Svarta vinbär, Aronia, Blåbär, Lingon, Havtorn och Hallon. Passar superbra att blanda ner i en smoothiebowl tillsammans med andra frukter, bär och granola.

Dr. Sannas näringspulver

Ängsblandning innehåller Brännässla, Grönkål, Alfalfagräs, Korngräs, Moringa, Broccoligroddar och Mynta. Om du gillar att starta dagen med en grön och fräsch smoothie är detta pulver en självklarhet att blanda ner, för ytterligare mångfald av näringstäta livsmedel. Vill du ha recept på en riktigt grön och smarrig smoothie kan du klicka HÄR.

Dr. Sannas näringspulver

Soldryck innehåller Gurkmeja, Macapulver, Nässelpulver, Svartpeppar, Kanel och Helnyponpulver. En perfekt blandning som passar utmärkt att göra Guldmjölk på, klicka HÄR för recept.

Dr. Sannas näringspulver

Gryningsblandning är rik på örter, frukter och bär som ska ge mer energi i vardagen – Baobab, Siberian Ginseng, Gotu Kola, Amalaki, Nypon, Ananas och Lucuma. Testa t.ex. att blanda ner gryningsblandningen i din Nice Cream (bananglass) för med energi och närning!

Dr. Sannas näringspulver

Vilken närningsblandning tror du att du skulle tycka om mest? Kommentera nedan ♥

Du hittar alla Dr Sannas närningspulver på vår hemsida!

Publicerat av

Erika

Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *